Hevoskuvauspäivät 2020

HEINÄKUU:

la 18.7. Päivä Lightroomin parissa. Perusteita, kuvaussetti ponien kanssa, kuvankäsittelyä, kakkukahveet ja lounas. Kirjalliset ohjeet. Ilmoittautuminen ja tapahtumasivu auki facebookissa https://www.facebook.com/events/1950420348423697/

su 19.7. Päivä Photoshopin ja Lightroomin parissa. Käsittelemme Kake-ponin kuvaa. Kakkukahveet ja lounas. Kirjalliset ohjeet. Ilmoittautuminen ja tapahtumasivu auki facebookissa https://www.facebook.com/events/627367251321327/

Lightroom- ja Photoshop-päivät ovat yhdistettävissä, mikäli haluaa majoittua täällä. Majoituskohteita löytyy muualta Jokioisilta, voin auttaa etsimisessä, tai erillisen hinnaston mukaan voi majoittua täällä talossamme.

to 30.7. Hevoskuvauspäivä Fingiant Shiren tallissa Ylöjärvellä. Ilmoittautuminen aukeaa vkolla 26.

 

ELOKUU:

su 30.8. Hevoskuvauspäivä Saviojan Hevostilalla Luhangassa.

 

SYYSKUU:

su 6.9. tai su 13.9. Hevoskuvauspäivä täällä Jokioisilla.

 

LOKAKUU/ JOHANNA SJÖVALL:

la 10.10. Vietämme päivää hevosvalokuvaaja Johanna Sjövallin kanssa, täällä Jokioisilla. Johanna näyttää ja opastaa hänen tapaansa valaista ja jälkikäsitellä hevoskuvia. Lounas, kakkukahveet, yhteistä kuvaamista ja myös kuvankäsittelyä.

 

Tapahtumista tulee aina oma tapahtumasivunsa Päiväkummun Minnan facebooksivulle. Instagramissa tarinoissa niistä välillä muistuttelen. Aina voi kysellä ja ihmetellä ja vaikka heti ilmoittautua!

Ystävällisin terveisin

Minna Alaspää, valokuvaaja

Päiväkummun Minna, Jokioinen

minna @ paivakummunminna.com (poista välit)

https://www.facebook.com/paivakummunminna/

https://www.instagram.com/paivakummunminna/

 

Minna Alaspää 150620-7