Hevoskuvauspäivät

Workshop vol 3

Kaikki hevosten kuvaamisesta kiinnostuneet, olette lämpimästi tervetulleita viettämään syyskuista lauantaita tänne Jokiosille (Päiväkummun Hevostila, Kuumantie 292)!

Ei ole väliä oletko aloittelija vai todella pitkälle edennyt kuvaaja, onko sinulla halpa vai superkallis kamera, oletko ikäsi kuvannut hevosia vai et eläissäsi, kunhan intoa on ja jonkinlainen järjestelmädigikamera, se riittää! Malleinamme on ponien ja hevosten lisäksi myös ihmisiä, joten pelkkää hevoskuvaamista koko päivä ei ole.

Kolme ensimmäistä kuvaussettiä on kotitilallani ja viimeinen läheisellä tallilla, noin vartin ajomatkan päässä. Kellonajat ja kotitilan kuvausten järjestys selviävät lähempänä, mutta näitä saamme päivän aikana kuvata:

Äiti, kolmevuotias poika ja poni
Mustavalkoinen ori (laitumella)
Nainen ja hevonen (hevosmalli vahvistuu myöhemmin)

sekä lähitallilla nuori PRE-hevonen irtojuoksutettuna kentällä sekä suomenhevonen ja shetlanninponi.

Lisäksi on kakkukahveet (neljä erilaista kakkua on juuri tilattu!!), keittolounas ja päivän lopuksi kahvit. Yhteistä jutustelua, ihmettelyä, kyselyä; kokemusten jakamista muiden kuvaajien kanssa.

Niin toivottaessa annan perusvinkkejä hevosten kuvaamiseen. Itse olen hyvin “epätekninen” kuvaaja, joten luentoa nippelitiedoista tai teknisten faktojen luetteloista ei ole tiedossa. Talliyrittäjyyteni kautta olen saanut kunnian seurata hevosten keskinäistä käyttäytymistä ja elekieltä, näistä kerron päivän aikana teillekin.

Hevosia kuvatessa ei koskaan voi tuijottaa kelloa, joten päättymisaika on suuntaa-antava ja aikataulu voi loppupäästä aikaistua, tai myöhäistyä, mikäli illalla on kaunis valo tms.

Lisää kuviani:
nettisivuni
ja insta
lisää minusta

Pienenpieni ryhmä facebookissa

Mallihevosista tulee lisää tietoa ja kuvia myöhemmin kuin myös aikataulusta.

Lisätietoja päivästä voi kysellä tässä, yksityisviestillä ja sähköpostitse. Ilmoittautumiset sähköpostiin minna @ paivakummunminna.com. Laskutusta varten kerro sähköpostissasi nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi ja puhelinnumerosi tai, mikäli lasku osoitetaan yrityksellesi, yrityksen nimi, laskutusosoite, y-tunnus sekä puhelinnumerosi.

Päivän hinta 117€ sisältää alv:n, kakkukahvit, limu/ mehu/ vesi ja kasvissosekeiton. Ennakkomaksu 50,- maksetaan ilmoittautumisen jälkeen ja lasku loppusummasta lähetetään viikolla 35.

Lämpimästi tervetuloa!
Minna Alaspää

 

Seuraava hevoskuvauspäivä järjestetään lauantaina 5.10. Luhangassa Saviojan hevostilalla. Tästä infoa myöhemmin!