Hevoskuvauspäivät

NO NYT!!

Tämän vuoden ensimmäinen Hevoskuvauspäivä on helatorstaina 13.5., täällä Jokioisilla (Kuumantie 292), kello 11- n. 17!

Kaikki hevosten kuvaamisesta ja lupsakasta päivästä ja kakkupöydästä kiinnostuneet olette lämpimästi tervetulleita viettämään järjestyksessään kuudetta Hevoskuvauspäivää maaseudun rauhaan tänne Jokioisille!

Ei mitään väliä, oletko nuori vai vanha, juuri aloittanut vai superhypermegapro-ammattilainen, tuletko yksin vai äidin vai ystävän kanssa, kuvaatko kännykällä vai lottovoittoa vaativalla megakalustolla, kaikki käy mainiosti!

Itse olen äärimmäisen epätekninen kuvaaja, joten luentoa nippelitiedoista tai teknisten faktojen luetteloista ei ole tiedossa, ja kuvien jälkikäsittely on mukana vain keskustelun tasolla, niin halutessanne.

Kuvauspäivän malleja ovat kaksi tallissani asuvaa ponia, toinen pieni ja karvainen ja kaunis, vasta hetki sitten tilalle muuttanut yksivuotias poniori, ja toinen on mallin hommia jo pidempään tehnyt valkoinen aikuinen poniori.Näitä kuvaamme, säästä riippumatta, ainakin metsässä ja isommassa tarhassa vapaana.

Koronatilanne ja myös hevosmaailmassa jylläävä ehv-1-virus määrittelevät sen, tuleeko ponien kanssa malleiksi lapsia.

Päivän viimeinen kuvaussetti on noin vartin ajomatkan päässä olevalla tallilla. Siellä on harmaa iso (ja komea!!) espanjalainen PRE-ori, mahdollisesti irtojuoksutettuna kentällä.

Päivä alkaa kakkukahveilla ja sopivassa välissä on keitto-/salaattilounas. Kaikki tarjoiltavat on laktoosittomia ja gluteenittomia (mainitsethan vielä kuitenkin erikseen ilmoittautumisen yhteydessä mikäli sinulla on allergioita/ ruoka-aineherkkyyksiä/ vatsahaastavuuksia/ keliakia!).

Päivän hinta 117€ sisältää alv:n, kakkukahvit, mehu/ vesi ja keitto-/salaattilounaan.Ilmoittauduttuasi saat ennakkakomaksua (50,-) varten laskun ja loppulasku (67,-) tulee s.postiin, eräpäivä on 6.5.

Ilmoittautumiset sähköpostiin minna @ paivakummunminna. com.Laskutusta varten kerro sähköpostissasi nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi ja puhelinnumerosi tai, mikäli lasku osoitetaan yrityksellesi, yrityksen nimi, laskutusosoite, y-tunnus sekä puhelinnumerosi.

Maksun voit myös suorittaa kokonaisuudessaan MyEdenred-mobiilimaksulla tai SmartumPayllä.

Suurinpiirteinaikataulu lähetetään osallistujille muutamaa päivää ennen kuvauspäivää. Päättymisaika saattaa elää suuntaan tai toiseen, riippuen hevosista ja poneista ja säästä.

Edellisten kuvauspäivien kuville on oma pieni ja hiljainen ryhmänsä:
https://www.facebook.com/groups/449804782252699/

Lämpimästi sinut tervetulleeksi toivottaen

Valokuvaaja Minna Alaspää

Sovittuna on myös lauantai 31.7., jolloin Hevoskuvauspäivä on Fingiant Shiren tilalla Ylöjärvellä. Lisää tietoa tulossa!

Minna Alaspää 150620-7