Hevoskuvauspäivät

Tapahtumakalenteri:

Heinäkuun viimeisen lauantain Hevoskuvauspäivässä pääsemme taas, kolmantena vuotena peräkkäin, kuvaamaan ISOJA hevosia!

Mahdollisten elo- ja syyskuisten Hevoskuvauspäivien info tulee myöhemmin, kuin myös syksyisen ”Ihana Kamala Photoshop”-koulutuspäivän.

8. Hevoskuvauspäivä lauantaina 31.7., kello 12-n. 18.30, Fingiant Shiren tilalla Ylöjärvellä

Kaikki hevosten kuvaamisesta ja samanhenkisten kanssa jutustelusta kiinnostuneet sekä lupsakkaa yhdessäoloa arvostavat, olette tervetulleita viettämään yhteistä valokuvaus-/hyvinvointipäivää Ylöjärvelle!

Ei mitään väliä, oletko nuori vai vanha, juuri aloittanut vai supermegapro-ammattilainen, tuletko yksin vai äidin vai ystävän kanssa, kuvaatko kännykällä vai lottovoittoa vaativalla megakalustolla, kaikki käy!

Itse olen äärimmäisen epätekninen kuvaaja, joten luentoa nippelitiedoista tai teknisten faktojen luetteloista ei ole tiedossa. Osallistujille lähettämääni infoon olen koonnut perustietoa kameran säädöistä.

Kysyä kuitenkin saa kuvaamisesta ja myös kuvien jälkikäsittelystä; jos en minä ole osannut vastata, on yleensä aina joku osallistujista osannut vastata.

Vietämme koko päivän Fingiant Shiren tilalla, kaikki kuvaamamme otukset ovat rodultaan shirejä, Voitto-ruuna taitaa olla Suomen suurin hevonen. Rotuna shire on rauhallinen ja lupsakka, kokoa ei siis tarvitse pelätä. Toisaalta, koska hevosiin ei tarvitse koskea, ei hevospelon kannata antaa olla esteenä tulemiselle, eikä myöskään sen, ettei koskaan ole hevosia kuvannut.

Ei myöskään haittaa, vaikket tietäisi hevosista mitään, et eläinlajina etkä kuvauskohteena. Reetta ja minä osaamme kertoa hevosten eleistä ja laumakäyttäytymisestä, ja useasti osallistujina on ollut muitakin hevoskuvaajia kuin minä, joten neuvoja hevoskuvaamiseen kyllä saa, kunhan vain kysyy.

Jokaisessa seitsemässä järjestämässäni kuvauspäivässä on aina ollut joku, kuka ei ole kuvannut hevosia ja on hänkin aina ollut tyytyväinen.

Ihmismalliksi meille on lupautunut viime vuodelta tuttu, varsin itsenäinen ja touhukas ja siten kuvauksellinen 2,5-vuotias tyttö, lisäksi, hienoisella varauksella, saamme malliksemme naisen juhlapuvussaan.

Aikataulusta

Koska valokuvaajia, saati hevosihmisiä ei sää haittaa, tullaan päivä tullaan järjestämään säällä kuin säällä.

Aikataulua muovaavat sää ja hevoset ja paarmojen määrä ja mallilapsen touhut sekä se, kuinka paljon juttua riittää kakku- ja ruokapöydässä, joten tarkan aikataulun osaan sanoa vasta kuvauspäivän päättyessä.

Edellisvuosina päivä kuitenkin on edennyt näin:

–                     Klo 12 aloitamme kakkukahveilla ja yleisellä höpöttelyllä.

–                     n. klo 13.30–15.30 kuvaamme

–                     n. 15.30 lounas

–                     Välillä 16.30–17 jatkamme kuvauksia ja kuvaamme hevosia vapaana laitumella

–                     17.30–18.30 kahvit, ennen kotiinlähtöä, kuvauspäivä siis päättyy välillä 18.30–19.

Ilmoittautumisesta, hinnasta ja maksutavoista

Hintaan sisältyvät kakkukahveet alussa, kahvit lopussa ja keitto-/salaattilounas. Kaikki tarjoiltavat on laktoosittomia ja gluteenittomia (mainitsethan vielä kuitenkin erikseen ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla on keliakia!).

Lisätietoja päivästä ja ilmoittautumiset sähköpostiin minna @ paivakummunminna.com.

Laskutusta varten kerro sähköpostissasi nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi ja puhelinnumerosi tai, mikäli lasku osoitetaan yrityksellesi, yrityksen nimi, laskutusosoite, y-tunnus sekä puhelinnumerosi.

Päivän hinta 127 € sisältää alv:n. Ennakkomaksu 60,- maksetaan ilmoittautumisen jälkeen, loppulasku (eräpäivä 22.7) lähetetään samassa sähköpostissa.

Maksun voit myös suorittaa kokonaisuudessaan MyEdenred-mobiilimaksulla tai SmartumPayllä.

Mallihevosista:

https://www.facebook.com/Fingiant/

https://www.instagram.com/fingiantshire/

Edellisistä Hevoskuvauspäivistä:

Viime vuoden kuvauspäivän tunnelmia:

https://www.instagram.com/stories/highlights/18064003243235504/

Hevoskuvauspäivistäni omassa postauksessaan:

Edellisten kuvauspäivien kuville on oma ryhmänsä, hyvin voit pyytää jäseneksi pääsyä, vaikka osallistuminen olisi vain alustavassa harkinnassa!

https://www.facebook.com/groups/449804782252699/

Nähdään heinäkuun lopulla, jättihevosten luona!

Lämpimästi tervetuloa!
Valokuvaaja Minna Alaspää

Päiväkummun Minna, Y 2464797-6

Vuoden 2021 pidetyt Hevoskuvauspäivät

Tämän vuoden ensimmäinen Hevoskuvauspäivä helatorstaina oli ainakin sään puolesta lottovoitto! Sateisten ja erittäin märkienkin päivien väliin mahtui yksi kaunis ja lämmin päivä ja tsadaa! siinä oli meidän Hevoskuvauspäivämme.