Seinäkalenterit 2021

⁠Nämä minun A3-kokoiset seinäkalenterini ovat oikeastaan aika turhia, koska niissä ei ole tilaa kirjoittamiselle. Päivämäärät ovat sivun alareunassa, muuta ei ole. (Kuvista viimeisin, tuon mustan jättiläisen kuva, näyttää, kummoisesta kalenterista on kyse.)

Kalenteri on siis pelkkää kuvaa, ja iso koko (30 x 42 cm) tekee sen, että kuva näkyy kauemmaksikin. Siksipä siis sinä, kuka haluat nauttia kauniista kuvasta joka kerta, kun sen ohitat läheltä tai kaukaa, tämä kalenteri niin on sinulle.

Kalenterin saat tilattua laittamalla viestiä joko facebookissa tai instassa, kummassakin löydyn @paivakummunminna. Suoraan noihin pääsee sivun oikeasta reunasta! Myös whatsup (050-5940168) tai sähköposti (minna at paivakummunminna piste com) tavoittavat.

Viestiisi voit laittaa nimesi, sähköpostiosoitteen laskua varten, puhnrosi ja joko kotiosoitteen, tai jos tiedät mikä Matkahuollon toimituspaikka on sinulle helpoin, riittää sekin. Kalenterin hinta on 25,- + toimituskulut Matkahuollolla Suomessa 5,9,-.

Olen kuvannut kaikki nämä kuvat meidän laitumilla, kesän 2019 ja 2020 auringonnousujen aikaan. Aikaisin kuva on otettu hiukan vaille aamuneljä, viimeisin on puoli yhdeksän aikaan aamulla.

Kaikissa kuvissa on yksi ja sama poni. Noora Mäkisen omistama ja jalostuksessa käyttämä, nykyään minulla ylläpidossa oleva, valokuvamallinani toimiva welshmountainori Moondelight Caradoc.