Huippumallin matkassa

Vaviskaa juttagustafsbergit ja jaanakotkansalot ja mattiguruhaloset ja pippalaukat, täältä tulen mä, Minna – huippumallin henkilökohtainen valmentaja! Toisilla huippunimillä on omat valmentajansa kehonhuoltoon, treenin eri osa-alueisiin, ravitsemukseen ja henkiseen puoleen. Minä vedän itse kaikki osa-alueet; huollan, että tämä huippukova tyyppi on hyvässä iskussa. Ei sinänsä, en missään nimessä nosta itseäni kenenkään muun valmentajan tai nimen ohi tai yli, en tietenkään, mutta toteanpa vain nöyränä ja vaatimattomana, että onhan tässä muutama ohjaajatitteli ja yksi hoitajatitteli ja yksi mestarititteli tarttunut matkaani tässä eloni aikana. Että kyllä ihan pätevältä pohjalta ollaan liikenteessä tämän huippumallin kanssa!

Koska kesän tämä huippumalli teki töitä kovasti, oikeastaan koko vuoden edestä, jos tarkkoja ollaan. Niin ei silloin muuta tehtykään, yritettiin vain ottaa kaikki irti sesongista, saada mahdollisimman hyvää tulosta aikaiseksi; se kun ei muutamaa erittäin harvaa poikkeusta lukuun ottamatta ole mahdollista muuten kuin kesällä. Elo- ja syyskuu olivat tiukat, pahimmillaan (parhaimmillaan?!) oli viisi keikkaa putkeen, muutaman päivän väli ja sitten taas uusi putki. Nyt, kun hienoimmat ajat ovat ohitse ja sataa räntää ja kaikkialla on tylsän litslätsharmaata, onkin syytä tehdä hommia ja isosti. Nyt siis ollaan off-kuntokaudella ja nyt muuten hikoillaan! Niin treenatessa, mittanauhan mittoja kuin myös safkoja katsellessa.. (hah ja tämä muuten pätee sekä valmentajaan että huippumalliin..)

Tämä on kyllä ihan helppo valmennettava, tämä tyyppi. Kyllä se ihan mukisematta lähtee mukaan päivän treeneihin. Kuuliaisesti tekee, välillä vähän yrittää oikaista kulmia, joskus tuumaa että voisi jättää tekemättä sitä tai tätä liikettä. Yleensä vesiesteet ovat hankalia, niistä hiukan tulee kommenttia. Mutta se yleensä tyytyy, kun totean, että samanlaiset töppöjalat minulla on kuin silläkin, että sellaista vain tehdään, mihin me matalajalkaiset pystymme. Mahdottomia ei pyydetä, ei tietenkään. Venymistä kyllä. Tai itse asiassa litistymistä tai kapenemista kyllä vaaditaan. Ihan vain ettei jäätäis kiinni puiden väliin tai silleen..

Tuo ruokapuoli on vähän hankala. Kyllä sitä aika paljon on täytynyt tiukata tässä viime aikoina. Ja kyllä se mulkoilee minua, kun saa illan safkan eteensä. Voi kyllä!

Mutta hienoa tulosta teki tämä huippumalli kesän aikana, etenkin kun sen tänne duuniin palkkasin ihan juurikin siksi, että se pääsisi loistamaan mallimaailman huipulla. Se on osoittanut ammattitaitonsa kyllä useaan kertaan, ja valmiit luomukseni ovat saaneet suurta huomiota ja hienoa mainetta. Siitä olen kyllä todella onnellinen, ja nöyränä kiitän onneani, huippumalliani ja UkkoYliJumalaa tästä.

Otin videota meidän tämän päivän treenistä, laitoin sen tuonne youtubeen. Ihan vaan kun taidan laittaa niitä useamminkin. Se kun on sellaista ”planeetat kohdilleen ja fengshuit paikalleen”-aikaa, siinä vaikka ja ties mitä aatteita ehditään kuulla, jos useamminkin näitä tehdään; puhumattakaan huippumallin off-seasonin edistymisestä ja tietenkin sen keikoista, jos sellaisia nyt säiden herrat meille suovat..

Laitan tähän vielä linkkejä, näette mihin tämä huippumalli on yltänyt kesän aikana!

Nii mitäs ne hoitajat ja mestarit, millä leveilit tuolla alkutekstissä?

Ammatteja, titteleitä, tutkintojani! Kuntosaliohjaaja. Aerobicohjaaja. Hevostenhoitaja. Tallimestari.

Olen siis Pätevä Kaitsemaan, Liikuttamaan sekä Opastamaan ihmisiä että hevosia. Ja huippumallia, Kake-Ponia myös.

Kivaa viikonloppua teille toivottaen!

Rakkaudella, Minna


Vastaa